Monday, April 7, 2014

JOIN MEMBERSHIP SHAKLEE & NIKMATI BANYAK KELEBIHAN







MURAHNYA!!

Bayar RM65 SAHAJA untuk keahlian SEUMUR HIDUP!

ramaiiii dari group saya yg aktif berbisnes asalnya nak makan sendiri aje..tapi rezeki kite tak boleh nak halang kan..memula part time dah jd full time!

Walau jadi ahli untuk makan sendiri tapi untung sebab dpt mcm2 keistimewaan tau! 


Dapat beli barang dengan harga ahli -> save 30% dari harga runcit..
amboii..murah tu..sebab tu ramaiiiii customer pakat2 jadi ahli walau untuk makan sendiri..al maklumlah, lepas ni kami TAK DIBENARKAN MENJUAL PADA HARGA AHLI LAGI..

Dapat nikmati ape2 promo yang shaklee buat, dapat share beli dengan kawan-kawan dan family dan secara tak langsung bagi side income pulak tu

Kalau tak dapat nak beli byk utk join free membership, anda bayar rm65 shj utk keahlian seumur hidup tanpa any renewal fees!

Super jimat dan mudah
Lg2 skrg sume order tru online shj..klik klik dah sampai brg..simple kan \\

tak rugi pon kan..
tak perlu modal2
cuma bayar yuran keahlian sahaja

P/s : dgn siapa anda mendaftar itu juga penting sbb org tu akan guide anda..jgn daftar sana sini tp mintak org lain guide plak.. X adil utk semua org  
Jadi....make sure u all pilih group yang betul yang bole bantu u all berkembang dan pergi lebih jauhhh lg.. macam group saya. hihihi.

Have a super day today! 

want to join us??

pm me
SYARFA
017-6108997

No comments: