Monday, September 5, 2011

kerja bermalasan

Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum,

Ok, just a quick update for today.
Belum ada m ood nak post pasal raya sebab kalau post pasal raya wajiblah ada gambar raya, bila ada gambar raya, mestilah ada dalam pendrive,
tapi sekarang ni kat opis, malas nak berpendrive..boleh? haha

Hari ni kompem ramai dah stat kerja kan?
Aku pahammm sangat macam mana mood korang..
Hari ni, aku rasa macam nak tido je kat ofis.. tengok fail..apeee pon tak bolehh..
dengar bos bagi arahan, kepala mengangguk, tapi hati kat rumah, fikiran kat tilam bantal..muahahaha..
nasib baek boleh angguk lagi kann..kalau  tak angguk langsung, esok memang boleh tido 24jam la kat umah sampai berbualan lamanya..
paham tak apa yang aku cakap ni?tak paham? aku pon tak paham..miahahaha..

ampunkan aku, sebab sekarang dah time balik umah tapi aku sibuk bertapa kat ofis..
cis, kenapa tah rajin pulak
aku patut angkat punggung dah sekarang ni masuk dalam kereta dan vroooommmm memecut ke rumah...

sekian, contengan merapu meraban di petang hari
kalau bosan, jom kita conteng dinding pulak..

konklusinya, nak cakap, hari ni kerja sangat tak bermutu -____-"


Thanks for reading!


Loves,


1 comment:

hidayahjamal said...

comelnya entry, samat ari raya :)