Monday, April 7, 2014

JOIN MEMBERSHIP SHAKLEE & NIKMATI BANYAK KELEBIHAN







MURAHNYA!!

Bayar RM65 SAHAJA untuk keahlian SEUMUR HIDUP!

ramaiiii dari group saya yg aktif berbisnes asalnya nak makan sendiri aje..tapi rezeki kite tak boleh nak halang kan..memula part time dah jd full time!

Walau jadi ahli untuk makan sendiri tapi untung sebab dpt mcm2 keistimewaan tau! 


Dapat beli barang dengan harga ahli -> save 30% dari harga runcit..
amboii..murah tu..sebab tu ramaiiiii customer pakat2 jadi ahli walau untuk makan sendiri..al maklumlah, lepas ni kami TAK DIBENARKAN MENJUAL PADA HARGA AHLI LAGI..

Dapat nikmati ape2 promo yang shaklee buat, dapat share beli dengan kawan-kawan dan family dan secara tak langsung bagi side income pulak tu

Kalau tak dapat nak beli byk utk join free membership, anda bayar rm65 shj utk keahlian seumur hidup tanpa any renewal fees!

Super jimat dan mudah
Lg2 skrg sume order tru online shj..klik klik dah sampai brg..simple kan \\

tak rugi pon kan..
tak perlu modal2
cuma bayar yuran keahlian sahaja

P/s : dgn siapa anda mendaftar itu juga penting sbb org tu akan guide anda..jgn daftar sana sini tp mintak org lain guide plak.. X adil utk semua org  
Jadi....make sure u all pilih group yang betul yang bole bantu u all berkembang dan pergi lebih jauhhh lg.. macam group saya. hihihi.

Have a super day today! 

want to join us??

pm me
SYARFA
017-6108997

29 WEEKS

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum,

Alhamdulillah, dah masuk 29 weeks minggu ni :) Sekejap je masa berlalu kan.
Baby pun Alhamdulillah, active. Rajin teman mommy.

Barang2 dah start beli sikit2. Sediakan beg baby & mommy dulu untuk pergi hospital. Kena standby dalam kereta. Setakat ni beg baby je yang nak penuh. Beg mommy non hado! hahaha almaklumlah, lebih excited tengok barang baby :D

Oh, nak beli barang baby ni pun banyak kerja-kerja survey menyervey :p

Mula-mula pergi AEON
Lepas tu pergi Baby Outlet Warehouse
Lepas tu pergi GIANT
Lepas tu pergi BABYMALL
Lepas tu pergi ANAKKU
Lepas tu pergi TESCO

Hah, tu activity start dari 2 minggu lepas :D
Belum kira survey online lagi. Memang naik juling bijik mata dok scroll sana sini. TAPI puas bila akhirnya kita sedar kita boleh dapat yang murah among all. Sikit sini sikit sana. Pandai-pandai la. hehe. Tu kalau rajin la. Kalau malas, pergi je 1 tempat tu, hah, shopping semua sekali. Nasib la mahal ke murah ye dak? heee

Lepas ni saya share review saya tempat2 yang saya survey. Mana la tahu kot membantu korang kan :D

Minggu ni rasa nak shopping lagi. Nak lengkapkan semualah. Nak jalan dah termengah2. So, nanti perut makin membesar, kita tunggu masa je. Takyah nak jalan2 mengah2 lagi dah. hehehehe.

Semoga dipermudahkan :)