Wednesday, July 18, 2012

Tajuk hari ni ialah Aaron Aziz


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum,

Hari ini hari Rabu, bersamaan 18haribulanJulai2012 bersamaan juga 28Syaaban1433Hijrah.

Hari ini adalah hari kelahiran Aaron Aziz. eh? suka-suka hati aku je kan nak bagi hari lahir dia hari ni. marah pulak kipasusahmati beliau.

Semoga Aaron Aziz sentiasa sehat, dipanjangkan umur dan bertambah tambah hensem.

Saya tujukan lagu selamat harijadi kepada Aaron Aziz. Semoga terhibur. Psstt.. ce la google lagu epi besday kat youtube, ai tujukan semua lagu tu untuk yu.

ok bai.

motif?

tak ada motif, cuma rindu kat Aaron Aziz. ahaks.  sila bagi pelempang sedas.

"Berusahalah ke arah kebaikan, niat kerana Allah, InsyaAllah, pasti ada ganjaran"


 
conteng-conteng kaki;
Baru perasaan banyak betul things yang tak berfungsi dengan hebat. Ahh, tulah dah lama sangat tak menconteng. So ketinggalan zaman kan. Kena fix balik ni supaya jadi hebat. ahaks. nak bajet hebat sekali sekala. -____-"



Loves,

1 comment:

Oi OWNER ! said...

aku laa aaron ajis..