Saturday, September 25, 2010

CAHAYA CINTA

TADI, DALAM PEPJALANAN NAK BALIK UMAH SWEET UMAH,
;
;
;
one of radio station played one of my most favourite song

dah lama dah tak dengar lagu ni
dulu save dalam lappy,memang suka sangat dengar kottt, apetah lagi nyanyi.well, suara i sedap oke. muahahaha.(mcm nak muntah kan baca statement ni |?|)
but when my dear lappy was formatted,all gone, and dah malas nak download pape.
wat berat lappy je kan.haha.

anyways,the song sangat sangat nice, menyentuh kalbu dan sanubari
terjatuh hati terus melekat di hati lembutku.haha.
ingat lagi, time tu tengok wedding of the year  DATUK SITI ramai2 kat kafe hostel, 
alaaaaa,kan wat siaran langsung kat tv..kat hostel takde tv, makanya,bergerombolanlah kami ke kafe.
rugi ouh tak tgk, wedding of the year la katakan. 
dahla beliau cantek. sangat !

eyhh,i bukan peminat fanatik beliau oke. tapi mmg minat la, sbb beliau cantek.haha. bley kan?

Nahh !
dgn ini, slamat menjamu selera
video
P/S : LIRIK CARI SENDIRI . lirik dia best ! .. ^_^..
sekian, terima kasih.
sweet kan, beliau nyanyi spesel untuk yang tersayang..

  • credit to tv3

    No comments: