Thursday, February 3, 2011

25 RANDOM @ CIK FAFA

Bismillahirrahmanirrahim;

i have been tagged by Wardah Alisya (WA) .


TERMs & CONDITIONs FOR THIS ARE AS FOLLOW ;
" Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."
 baiklah, tak perlu berceloteh panjang, mari mengenali siapakah CIK FAFA di sebalik tabir melakui 25 fakta menarik ini.. ( hahahaha..ceh  ceh ceh..perasan je lebih.) .^_^ :

1) the owner of the name SYARFA'  'AQILAH BINTI MAT ISA, lihat tanda kedua2nya selepas dan sebelum A, unik kan? tanda2 ni sering menimbulkan persoalan terhadap orang lain.sebab unik sangat.nak sebut nama pun berbelit belit lidah.hehe.. but i like..! siapa yang tak suka nama sendiri kan kan kan! ^_^
2) hard core fan of PINK! bukan the singer yang rambut warna PINK tu, tapi peminat warna pink. buktinya, anda cari sendiri..muehehehe
3)  very much obsess to NUMBER 7. why? i have no answer to it. it comes naturally, bak kata SELENA GOMEZ ^_^. sebab tu no tep0n pun byk 7, no plat kereta pun ada no 7.. and so on and so on :)
4) anak ke2, anak perempuan tunggal dalam keluarga, daripada 4 orang adik beradik. tapi tetap feminin ok. cuma, kadang kadang memang ganas.haha.
5) sangat manja, dan kadang kadang b0leh jadi sangat gila, dan sangat sensitif..danboleh juga menjadi sangat perajuk. eh, pemerajuk? eh, pe tah word dia.eheh. tapi kan, cepat je c00l.chill babe! ^_^

6) dulu kecik kecik, setiap kali cikgu tanya nak jadi apa, mesti ada jawapan 'CIKGU', 'DOKTOR', AKAUNTAN'. lepas tu terus berubah bila dah sekolah menengah,, nak jadi 'INTERIOR DESIGNER', 'ARKITEK', 'CIKGU', tapi, lagi teruk,, semua tu tak jadi, sekarang ni amik 'LAW', and dah final year pun :)
doakan fafa ye ^_^
 7) suka berbisnes,tapi pemalu..haha.silalah ke FAFA GALLERY taw ^_^
8) boleh dikatakan suka aktiviti2 yang adventure. so bolehla kalau nak ajak hiking ke, trekking ke.. mueheheheh.
 9) desire nak cuba segala jenis masakan memang tinggi la, tapi tahap pemalas yang amat.hahaha
10) sampai sekarang, still rindu kat kucing kucing yang pernah bela dulu. they are all gone. uwaaaa.. :(

11) nak ada suami yg kacak bergaya,anak yang c0mel dan cerdik, soleh dan s0lehah.. eheh. boleh tak camtuh?
12) suka menconteng, semoga dapat buat satu novel sendiri nanti.h0h0h0
13) sedang berusaha untuk menambahkan berat badan sebab belum mencapai  berat badan ideal. now, ala ala c0mel je. gitewww!
14) bercita cita menjadi seorang lawyer, of course, sebab amik law kan seperti yang tercatat di no 6. tapi teringin jugak untuk jadi seorang pendidik ^_^
 15) suka kacau orang, especially my friends during classes. muehehehe. sorry girls!.. well, i will very much appreciate those who appreciate me.

16) masa sekolah dulu very naughty, pernah ponteng sekolah nyorok dekat rumah kosong, belakang pokok.muahahaha. ( jangan ikut ye adik adik -____-")
17) takut jumpa doktor and takut tengok polis.h0h0h0
18) dulu suka window shopping, sekarang pun suka jugak, tapi skrg neh mesti cepat frust bila tengok barang tapi x dapat nak beli.haha. tah pape -__-"
19) BEWARE!..pemandu merbahaya.sila berjaga jaga apabila jumpa kereta kancil bernombor plat BJG 77_ _ ! haha
20 ) suka baby, tapi tak suka basuh taik baby.kalau da kawin t, 'ABG, BABY YAK LA, BOLEH TOLONG BASUH TAK? SYG TAK TAHAN LA BAU CUKK..! muahahaha..pangggg sekali kang!
21) suke tengok orang orang yang cantik. suke jugak bercantik cantikan dan bercomel comelan. tapi selalunya memang c0mot je la.haha. oh, sem0ga fafa dapat jadi cantek. fuhhh fuhhh ^_^
22) tak suka minum susu putih, tapi suka minum susu coklat and strawberry.
23) PENAKUT!
24) TAK CANTIK, TAPI COMEL. tapi kalau nak kata CANTIK pun, ok jugak.haha, memang dah lama tak makan pelempang kan -____-"
25) BERSYUKUR DIKELILINGI INSAN2 TERSAYANG YANG SENTIASA MENYOKONG.... SAYANG KAMU KAMU KAMU DAN KAMU..!

fuhhhh fuhhhh dan fuhhh lagi..
ALHAMDULILLAH, done!

but aiy00..yet t0 finish, cause one more task t0 be done : tag 25 pers0ns -___-" :

as mentioned before, i tag you because i want to know more about u :)
and bak kata WA, if ada di kalangan anda yang dah ditag dah buat tag ini, sudi sudikanlah kongsi link anda di entry ini ye ^_^ : soo..here we go, i tag :


1) WARDAH ALISHA     2)CIK ANNA   3)CIK BIYAN  4)IZZATULIS 5)ADISH SHIDA   6) ELLY  7)QASEH DALIA ADELIA     8)SHAHMI     9) KD   10)DYLAOUHLALA   11)CIKFARHANA    12)ELYNADIRA  13)JUZANA  14) ARYU     15)MR.BLACKCAT 16)KUAT MERAYAU   17) MISS NICKEL   18)ZAL BUSUK   19) PINQIB  20) IZAD 21)SILESUNG PIPI  22)TASHA  23) HYDO  24) FA-ZLYN   25)NIESZ 

Thanx WA,for tagged me :)
SEKIAN, WASSALAM..

17 comments:

NurFarhanaHarun said...

thank you sbb tag cik fafa lawa :)

Tasha said...

thnx.... nnt I buat ea. mcm pnjng je keje nya... hehe..

CIK FAFA said...
This comment has been removed by the author.
CIK FAFA said...

sesame cik c0mel :) rajin2kanla wt eh :p

tasha cantek; muehehehee.taw xpe. spend 2 days br siap.. =p

elynadirarainbow said...

aww . terima kasih kakak :D
nnt ely buat .
xoxo <3

Haziq Yaacob said...

thanks sbb tag..akan dibuat scpt mungkin~

hard die fan of pink ye :D

cik aryu said...

fafa,ayu dh penah buat tagged ne

terima kasih taw.

blh tgk post ne ;
http://sicomotsicumel.blogspot.com/2010/10/tagged-25-tag-membawa-padah.html

Fa-zlyn said...

thank dear for tag me k

anamizu said...

cik ana pun tak suke mnum susu...eeeeuuww~~~

cik ana folow ye ^^

recent post : |sape HAQ???|

Shahmi said...

okies..akan membuat tag kamu itu =)

Tasha said...

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/25-and-25-lucky-number.html

PinQib said...

tomei...
nnt sy wat tag ni yer.


mekasih awakk


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|


Sorry lama Tak SINGGAH.

ZaL said...

kakak ! soryy la xpasan lak ade tag ni...huhu..anyway..thanks :)

ble adek rajin,adek wat eh :p

KD said...

ouh, saya baru ketahuan ni.
baru balik dari kampung ni.ouh, alasan semata.hehe.fafa! thanx tag saya :) nanti saya buat okay.
bytheway,awak dah tak bela kucing ke sekarang?

DylaOuhLalaa said...

Hye cik fafa, Dyla pun dah penah buat tag ni.

Thanks sbb tag.
http://panoramashyurgaloqa.blogspot.com/2011/01/pertama-kalinyer-saya-di-tag.html

Norju's said...

cik fafa..trima kasih sbb tag..ni first time dpt tag...
nti sy buat..cik fafa sudi2lah baca ek..

Norju's said...

cik fafa, sy da buat.
blh tgk post ni.
http://funtionaloflife.blogspot.com/2011/02/first-time-dapat-tagyuhuutq-cik-fafa.html