Saturday, March 5, 2011

EXCLUSIVE COMPLIMENTARY PASS TO "HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA"

ASSALAMUALAIKUM


,

ohhhh...seriously,  i  am  super duper  excited  now. I  just received  two tickets  for  'HIKAYAT  MERONG   MAHAWANGSA'  seperti  yang  tertera  dalam  gambar  di  atas..wuhuhuhuuuuuuu..  happy!  happy!  happy!  berbaloi  baloi  mengada-ngadakan  diri  topup  minimum RM10  sebanyak  2x  in  a  day. Oh, memang tak kisah sangat nak topup sebab expired date 2013 nanti, almaklumla, pengguna  UNIPAX :)..Lepas  dah  sent  details,  CELCOM  cakap :  "1000  yang BERTUAH  akan  dapat".  memanggggg masa tu  dah  tak  berharap  sangat..yela kan,  bukan  senang  untuk  jadi  yang bertuah  dlm  1000  tu. Pengguna  celcom  je  dah  berapa  ramai. so, redha  je la,  disamping  turut   mngharapkan  tuah..muheheheh


dan..alhamdulillah :) 

satu hari  yang diselubungi  kesedihan  dan  kekusutan,  Allah selitkan jugak  kegembiraan..
betul seperti kata  pepatah : 
"EVERY CLOUD HAS A SILVER LINING"

sekurang-kurangnya,  terubat  sikit  kekusutan  aku ni  :)

tayangan  bermula  17  mac  2011 till the last day of tayangan fiem ni. taktaw  lagi  nak  g  bila.  kena  tengok  jadual  dulu.  almaklumla,  hidup  makin  tak  terurus  sekarang  ni.huhuhuhuh..
oh  dan,  boleh  pilih  nak  tengok  dekat  either  ; CATHAY /  GSC  /MBO /  TGV/ BIG  CINEMA  /LOTUS  FIVE  STAY  yang berdekatan  dengan  anda
lepas  tu, kena  bawa  these  2  passes untuk ditukarkan di kaunter ke bentuk  ticket yang  sebenar..
ohhhhh, tak sabarnyaaaaa..memang jakun  gila la bila orang  first  time dapat peluang macam ni. macam la tak penah tengok wayang kan! -___-"

and..
siapakah  peneman  bertuah  aku  untuk  menonton?
J0M SAYANG!  ahahaha.. tettttttt!


haaaa,  jeles tak?  jeles tak?  lebih  baik korang  jeles  sebab  korang  tak  dapat  kan?  hahahahhaa.. anyway,  sape yang dapat  gak  tu,  congratz  yeah!    :)

oh  ye,   ini  pandangan  belakang  pass ^_^..  tercatit  disitu  terms  &  conditions.. eceeehh..poyo  jap  di  situ =p
sori  ye,  terlebih  excited  la..... ampunnn  ampunnnn



CONTENGANKAKI;
lepas  ni  kena  rajin  try luck  lagi..
semoga  akann  terus  bertuah
muehehehehe..

TERIMA KASIH CELCOM :)

3 comments:

uwmaisarah said...

tahniah fafa!!

Anuar said...

emm..best ke? seronok sgt tu..

Jue Derella said...

best ke citer ni??
tapi ramai kata best..kena tengok ni..