Tuesday, May 31, 2011

puan sipipi labuh dah kawen

Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum,

Its Friday night, 27th of May 2011, 9pm..
Sorang lagi classmates selamat bergelar ISTERI kepada seorang lelaki.
Alhamdulillah, perhubungan yang dijaga sekian lama, now dah tersimpul terikat ter dan bermacam macam ter lagi dengan satu ikatan yang suci :)) i dont know exactly how long u guys have been together:.i bet, macam2 dugaan yg cikpuan sipipilabuh  tempuh kan? whatever it is, kamu dah p0n jadi isteri orang. tahniaahhhh my adik. tapi adik lagi besar daripada kakak.duhhhhhh. -____-" tak aci betol..pulak tu, kawin dulu pulak.. lagi laaaaa.. ai jeles u. haha.

fyi, majlis berlangsung at Surau Ar-Rahmaniah, Batu 7 Gombak :), and of course la, aku sempat menghadirkan diri. Waited for this meaningful moment for soo longgg.. eceeeehh, macam aku pulak yang nak kawin kan?haha. BUT, this is only NIKAH CEREMONY. The reception.... tungguuuuu.. kan puan sipipilabuh kan kan kan? Jangan lupa jemput saya lagi eh? :p Banyakkkkk sangat gambar sebenarnya, tapi, tak larat la nak upload lagi, so, jom cuci-cuci mata sikit-sikit dulu eh.eheh
 
Cincin kedua mempelai :)
CIKPUAN SIPIPI LABUH TGH BERSIAP :)
senget kepala tengok? gud.. teleng2 kan kepala anda.haha




 
TADAAAAA.. encik suami sipipi labuh aka en. asyraf :)

MAS KAHWIN. SELANGOR, now dah RM300.

i LOIKEEEEE! soooo sweeeet. bila la aku punya turn nih.muahahhaa.

Dah dah, taknak upload banyak2 gamba, rasa jeles membuak-buak nih.haha.
all in all, CONGRATULATIONS TO:

SITI HAJAR & ASYRAF
Semoga korang bahagia sampai ke akhir hayat, dikurniakan anak-anak yang comel & tembam macam korang and andof course anak-anak yang soleh:)
i'm happy for u guys! and

J.E.L.E.S =P

eh, lupa, thanks to IZZATI sebab rajin jadik photographer malam tu dengan ehsan kamera adik aku. LOL!
kau memang photogapher tak bertauliah.haha.

CONTENGANKAKI;
banyak pulak  tersebut J.E.L.E.S. -__-"
I mean it.haha

Sekian, thanks for reading! Luv ya! :)

2 comments:

mimie saie nie said...

tahniah utk kawan awk.. awk bila lg :)

mimie saie nie said...

tahniah utk kawen awk... awk bila lagi :)