Thursday, December 30, 2010

KHAIRUL FAHMI KHAIRUL FAHMI KHAIRUL FAHMI

haaaaa
amacam? bosan tak?geli tak bulu hidung korang dengan tajuk entry aku?
orang tengah hot, so, kita mesti buat tajuk hot juga. tak gitu? teeeeeheheheh

pedih ulu hati aku bila mane forum aku pergi pun, nama si khairul fahmi memang tak lekang la dari taipan di keyboard mereka, kiri kanan atas bawah wesite penuh
banyak kategori yang aku dapat observe ( ececece, sejak bila lak jadi observer kan (?)) -___-"

mari kita layannnn.. zassss :

KATEGORI 1 : peminat fanatik bola yang bersungguh memuji ketangkasan khairul fahmi, (yang ni selalunya terdiri daripada kaum lelaki)

KATEGORI 2 : peminat sederhana fanatik yang turut memuji ketangkasan serta ke'hot'an serta ke'stylo'an khairul fahmi dalam mempertahankan gawang

KATEGORI 3 : peminat yang hanya menyokong dan menonton bola kerana kehenseman khairul fahmi ( yang ni, mmg confirm la gadis2, tapi mak gadis, mak janda pon ada gak taw, ooOOps.. ) haha

KATEGORI 4 : gadis2 yang telah tangkap cintan,tangkap leleh sampai meleleh air liur dengan khairul fahmi

KATEGORI 5 : gadis2 yang frust menonggeng bila dapat tau khairul fahmi dah berpunya, time ni,tak meleleh air liur dah,meleleh air hidung pulak

KATEGORI 6 : lelaki lelaki yang jeles bila nama khairul fahmi menjadi sebutan gadis2 di luar sana. haha. well bro,normal la tu kan. ^_^

apapun kategori anda, tahniah kerana anda secara langsung mahupun tidak langsung telah menyokong team Malaysia

game yang best rite? and me personally memang admire la kt khairul fahmi tu, bukanlah sebab keapexkan beliau, tapi sebab beliau memang memanglah smart tangkap bola! feeewiittt! i likeee! stylo lah anda. tolong ajar saya jd keeper boleh(?) hahaha.

oh, aku tengok game tu kat kedai makan, time dinner, and one thing yang memang rasa terharu la, ada supporters yang keep on saying : 'takpe takpe, cuba lagi, one more more' bila team Malaysia gagal dlm each percubaan nak jaringkan gol. cukup supportive! even dari jauh :)

anyhow, tahniah kepada team Malaysia yang rata ratanya pemain muda, anda anda memang berbakat, and teruskan usaha menangkis dakwaan team bolasepak Malaysia lembik.
^_^




3 comments:

Izad Hamid said...

nasib baik la bakal tunang saya tu xminat bola =D~

CIK FAFA said...

haha, dia x minat ke si kerol fahmi.. =p

n0n0i♥a'n'l said...

Ehehe.. minat gak apex ni.. tapi takdelah tahap fanatik :D