Saturday, December 18, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU AWAL DAN SCHA

 kompang dipalu, pengantin baru,
duduk bersanding tersipu malu
kompang dipalu pengantin malu
moga bahagia ke anak cucu
kami doakan moga berkekalan 
selamat sejahtera hingga akhir zaman
(tak taw la betul ke tak lirik ni..eheh)
-----------------------
alhamdulillah, selamat dah majlis
tapi bukan antara awal ngan scha
tapi antara sahabat sekelas aku
Anis and pasangannya.

eheh, ampun ek awal & scha, minjam name sat..teeeehehehe
|bajet je la konon2 awal bace -___-"|

eh, lagi satu, bukan majlis kawen,
baru majlis bertunang.. teeeehehehe ^_^

she is such a kind hearted person, soft, sopan santun 

memang totally absolutely berbeda kalau compare ngan aku
hahaha, iya iya dong, aku kan GANAS,muka memang tak ayu langsung apetah lagi bersopan santun, tapi comel tetap ada ! LOL
SEKADAR GAMBAR HIASAN : hantaran tunang abang aku from pihak perempuan, skrg da kawen pon.hehe

terkozut eden taw jang tbe2 dapat taw melalui panggilan sms seorang sahabat
panggilan msg itu berbunyi begini :
" fafa, taw tak anis tunang rini, budak2 umah dia sume g,and bla bla bla"

oh, rini tu bermaksud smalam mengikut tarikh dan masa panggilan sms diterima
msg tu aku balas pagi tadi, kol 9 berbunyi begini :

" umi, benarkah perkhabaran mengenai pertunangan anis yang dismpaikan itu?"
{ok, skema kan, sungguh dahulu kala}-___-"

dan panggilan sms berterusan so on and so on

majlis berlangsung kat KEDAH, Kedah hang taw dak? jaOH nun di sana

in fact, memang beliau tak heboh2kan langsung, she is so secretive
kalau aku ni boleh dikategorikan sebagai secretive, aku rasa beliau tu secretive 3 kali ganda taw bab bab abg sayang abg sayang nih
ahaha
pape je la labu..tumpang gembira untuk beliau

dah nak akhir2 sem ni, kawan kawan aku memang masing masing busy merencanakan masa depan
banyak dah dengar kura kura(?) mereka nak kawin la, nak bertunang la, next year

semoga masing masing berjaya dalam kehidupan 
amiinnn :)

aku?
......

tunggu putera katak puru raja datang meminang..bahahahaha
ceh ceh, berangan macam tunggu nak kena panggggg je kan ^_^


contengankaki: masa bertunang memang banyak dugaan kan; sebab tu kalau boleh, hari ni bertunang, esok ter0s kawen.. -____-"
eksaited nak wat entry pasal anis ni sebab aku memang eksaited.
boley tak camtuh.hehe. 


sekian, wassalam

3 comments:

Tilam said...

mati mati ingat kahwin betul tadi,,suspen je..hahaha

Enna Banana said...

awal ngan scha dah nak kawin? HOMAIGOD!
tahniah for both of them >.<

Fadzly Desa said...

erm...dah jumpa jurufoto ker? nanti boleh contact saya kalau berkenankan khidmat..:D