Tuesday, January 4, 2011

menarik or tak menarik (?)

Tiada apa yang menarik sejak balik ke pangkuan universiti
pagi2 kol 8 dah gerak from my home menuju ke nilai
ingatkan jem teruk dekat jalan Duta,
tapi, walaweyyy, sangat sangat clean & clear..
dalam hati dah riang gumbira, 
menyesal pun ada sebab balik awal sangat
balik kol 9 pon xpe kot.. sempat la sampai untuk klas kol10..
well, ai kan minah drift! hahahaaha

ok ok, dalam happy happy tu, masuk je jalan parlimen..
there u are......jemmmmmm yang amat. 
kali ni terasa rugi pulak tak bawak roti. eheh.
lama kot, tergendala perjalanan
terasa nak ehem ehem pon tahan la dengan berkerut2 muka..hahaa.. 00pppsss..!

tapi alkisahnya...
hari pertama kelas, memang seperti yang dijangka..

lecture tak ada!
tu kelas kol 10. 
tunggu pulak untuk kelas kol 2. 
tak ada jugak.
then untuk malam
haaaa... ada pulak.. (ok, yang ni tipu..hehe)
memang takde.

and and, sampai hari ni, memang tak ada kelas langsung,
and sampai la next week..
weeeeee, bes kan bes kan
kalau taw, memang balik next week je.
tapi kan tapi kan, 
disebabkan aku ni student yang skema dan mengikut peraturan (ehem ehem)..
aku balik jugak.. hahaha


huh, kalau tau, memang tak balik lagi la.balik next week je.
and and, now tiba tiba de kat cc sebab kat umah takde tenet..
bosan bosan..huhu


eh, sebenarnya nak g kampus ni, ade dating ngan abang kat unit IT. 


BABAI..
takecare ye sayang2 ku..


contengankaki:
errrrr...
sebenarnya point kat sini nak tanya
 menarik ke tak menarik bila dah balik and semangat nak g kelas, tapi kelas takde (?)...



1 comment:

PinQib said...

sy okay jer kalau kelas xda
syok balik bilik tidoqqq

| Gelagat Anti INDIA|